fredag 10 augusti 2012

KABOOMM

vilken jäkla smäll...... eller WAWOOO kanske jag mer ska säga. Där satt den. Vi har enas och hittat kökets tapet, på bara några få timmar på kvällskvisten här om dagen. Känns fantastiskt att äntligen få de fixat. KÖKET är ju liksom huset hjärta, på något sätt. I alla fall för oss, i våran lilla familj. Det är ju där vi äter frukost, lunch, middag, kvällsmål, fikar. Men även umgås i massor på olika sätt. Vårat 2,70 cm långa köks bord är så bra på alla sätt och vis.

Har även hittat resterande möbler till köket, frågan är om jag ska prioritera detta nu eller spara lite pengar så man kan fixa allting på en och samma gång. Hmmm, tapetseringen kommer absolut göras inom en snar framtid i alla fall. Våra kökstapeter togs bara för att vi måste, inte för att vi gillade dem. Och tanken vara precis som i hallen att de skulle fixat om på en gång. Fast åren går och många choklad händer har ökat på dessa tapeter.

Kan tyvärr inte fixa bild på blivande tapet ännu, vill suga lite mera på denna karamellen. Däremot så kommer vissa färger att åter upp repas ifrån hallen, men även vissa färger kommer att plusas till. Dock så är den underbeställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar