lördag 27 september 2014

Rivning?? nja nermontering kan vi säga.

Dagen D är här, alldeles strax skall köket monteras ner. Får extra handtag av grannen som även ska ha vårat gamla kök till sitt landställe. Allt är tydligen bättre än de dom har nu? Okej inte mig emot, själv hade jag mått gott av att slänga skiten. en man ska ju vara miljövänlig och återvinnings tankar också.


Dock så hade vi inte hunnit röja ur ordentligt innan han kom, men han hjälpte till så glatt. Bra roligt att få hjälpa till sa han. Fast själv så är det jobbigt att släppa in någon annan i mina skåp, har ju en hel del skräp kan man säga milt.



Tur för oss att vi har den nya köksbordet i vardagsrummet som får bli vårat skafferi & porslin hall så länge. Rörigt sa barnen när dom såg resultatet, ska vi verkligen leva så här Mamma! Jo det ska vi men bara tills den 10 okt. Då kommer nämligen köket, dock inte färdigt utan i fina platta paket. Då blir det ännu rörigare.



Just nu lever vi i kaos, men tur för oss att det bara är tillfälligt. Ser det som en STOR chans att rensa i matvaro väg. Vilket vi har gjort ganska bra hittills.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar