söndag 7 september 2014

Shopping!


Mini har det ganska jobbigt med sina kläder! Hon är väldigt bestämt om vad hon kan ha på sig och så har hon varit redan som riktigt liten. Men idag är det i alla fall hennes tur att få lite nya kläder. Då hon har vuxit ganska rejält på längden. Men hon är ju så bestämd, har mina knep att få henne på fall, så som nytt läppglans eller liknade. Typ lock grejor. Sen har jag ju ganska bra hum om vad denna tjej vill ha!

Vi hittade i alla fall en massa byxor på stadium egentligen tränings byxor men hon gillar detta tyg och modell så bra. Att jag förbi ser detta så hon blir nöjd helt enkel. Vart 4 st snygga byxor som glatt bars ut av henne själv. Vad skönt det är när hon är nöjd och inget är krångligt dvs BRA! betyg.

Strumpor och trosor är lite mera svåra att hitta rätt i. Men M hade sin tripp i våras och hittade ett par jätte fina och sköna på Kappahl. Så jag tog samma chansning till mini. Som föll direkt och godkände med ett stort JA! Så glad man blir när allt klaffar. Strumporna hittade vi på Rusta ovanligt måste jag säga. Men inte förvånad hon har ett öga för detaljer denna tjej helt enkelt.

Sen när det gäller våran shopping rundor så är ju den fullspäckade med annat också så klart. Så stor handling på grizzly zoo och andra ställen ingick också i våran färd. Skönt att kunna ta allting på samma gång istället för att flänga hit och dit.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar