fredag 1 februari 2013

Härliga Fredag.

Nu har jag slappat med  mina sjuka tjejer i 2 dagar. Idag måste vi komma ikapp så jag slipper ta allting i helgen. Så det var bara att sätta fart på en gång.
Hoppade in i duschen direkt efter sonens buss hade åkt mot skolan. Kommer ut och upptäcker att jag inte har några kläder. Fixar all tvätt som ska vikas & ny tvätt som ska hängas. *suck*


Undrar vad alla dom andra strumporna finns? Många singel strumpor här.







När väl tvätten är klar så upptäcker jag att A´s garderob ser ut som kaos. Fixar den på engång och hittar några singel skitiga strumpor. *hmm* Men nu är det ordning och redan igen. *härligt*

Fixar lista och packar i ordningen bilen för att dra in till Boländerna för att handla. Blir ganska mycket samt så är det strax kalas dax i huset och sånt måste vi fixa till. Försöker alltid att ligga steget förre, underlättar lite. Riktigt smidigt gick det idag dessutom, tjejerna hängde på och tyckte det var ganska roligt.

Vi hittade även det som saknades på badrums dörren. *kanon*


Nu kan man låsa dörren på insidan utan att någon annan kan komma in, kanon tyckte tjejerna.



De värsta med att storhandla är ju att kylskåpet ser ibland ut som ett stök. Så även denna gång men jag lackade ur och städade den på en gång. Gösses vad tråkigt det är att skura kylskåpet, ända tröst är ju att det blir så fräscht som slut resultat.

Men nu är det gjort och förhoppningsvis långt tid tills nästa gång.


 Maken kom hem med kina mat åt familjen. *gott* Fyra små rätter blev det som alltid. Pratade om att städa i ordning övervåningen efter maten. Ganska skönt att städa pö om pö. Även om det blir en stor städ när badrummet väl är färdigt.

Dock så skulle mattläggaren komma på måndag. Så jag håller tummarna för att han gör det nu. Längtar tills allt är färdigt så att vi kan återgå till normalt igen.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar