lördag 10 januari 2015

Oljud - underbart på både gott och ont.


Japp idag var det dax. Vi betar av ett ytterligare sak på to do listan. Fick hjälp av bästa svärfar tidigt på morgon kvisten till tidig eftermiddag. Så skönt att det rör på sig. Tur att vi bara har 2 st hål att fixa i klinkersen, för att det lätt riktigt illa när maken borrade dessa. Men jäklar var fint det blev och ett helt annat kök när väggen kom upp. Nu ser det ju nästan proffs aktivt ut. *nöjd* 


Nu är det kväll och snön och blåsten har lagt sig till ro utan för huset. Magiskt fint är det utom hus. Även om jag verkligen ogillar denna snö och kyla. Imorgon börjar vårat födelsedags race inom familjen. Ska bli både roligt och lite jobbigt att vi åter är där igen. Vi har ju den stora förmånen att beta av nästan alla mellan jan till mitten av juli. Och bara våran kärnfamilj kör mellan sen feb till mitten av maj. *tjihoo* Men detta har jag nog sagt förut.


Synd att min ledighet tar slut imorgon och är åter igen på jobbet på måndag. Har varit grymt skönt att bara få vara hemma och inte haft något speciellt på agendan direkt. Gjort de vi velat och tänkt oss. Starta renoveringen igen lite lagom lugnt.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar