fredag 1 maj 2015

Födelsedagspresenter....


Idag vaknade vi till mulet väder utomhus och man kunde känna att regnet var i krokarna, vilket även kom ganska snart efter frukosten. Tråkig dag, bakade årets första rabarberkaka åt barnen att fika med. Mini hjälpte till eller rättare sagt väntade på att skålen skulle bli hennes och ätbar. *skratt*

Tog en tur in till Uppsala, IKEA för att handla in lite nya lampor till övervåningen. Vart jättebra, men som grädde på mosen så saknar vi glödlampor *suck*. Köpte nya lakan åt barnen, har rensat ur vissa som hade gjort sitt, så nya är ju inte fel direkt. Hittade även lite presenter till Mini som fyller år på torsdagen som kommer. Dock är hon inte lätt att hitta på att ge till. Eller så beror det helt enkelt på att hon har allt redan! Men via hennes intresse för philofix så ger det lite förslag på bra ha saker.

Så lite nya penslar, pennor, suddigumm och egen pennväsare blir hon nog glad över. 

Fick av en arbetskollega ett choklad pralin set, där det är formar och olika tillbehör med. Frågan är vilken choklad man ska använda, för känner jag mini rätt så vill hon ju självklart göra egna så fort hon hinner. Googlade på´t med hittar inte riktigt något användbart direkt, förutom på Panduro om använder Odense. Måste åka in igen till Uppsala imorgon för att få allt färdigt. Jag vill verkligen att det ska vara klart så det inte blir panik handling.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar