måndag 7 maj 2012

ÅÅÅ vad vi har väntat....ÄNTLIGEN




Så är den dagen här som vår minsta har längtat efter så länge, säkert 1000 dagar. *fniss* Det är ju STORT att få fylla en hel hand. Länge har de räknats ner på familje kalendern, noga varje dag. Helgen har känns oändligt lång för en liten 4 åring som bara väntar på att de ska bli måndag. Och så var den morgonen äntligen här, jag får en speciell känsla varje gång vi förbereder oss för att gå in till födelsedags barnet. Känns som att jag slungas tillbaka till tiden strax innan dem kommer. Hur magiskt det är att få hålla sitt lilla knyte för första gången. Hur stort det känns att få åka hem med ett lite liv som man ska förvalta på sitt bästa sätt och sedan få se växa upp. Blir alltid tårögd när vi går in och sjunger med fika brickan och alla paketen som ska med.

Att få se sitt barn vakna med glittriga ögon och är så uppspelt över att få öppna sina paket. Så glad hon blev, det är en fröjd att få se ens barn vara så NÖJD med sina paket. Avundsjukan bland de övriga syskon lät sig inte väntas heller. Fast det är mest över ballongerna de bråkas mest över i detta hus bland våra barn. Ballonger är de roligaste man kan leka med, har jag märkt. Oavsett ålder på barnen så är ett gäng med ballonger alltid uppskattat.

Idag blir det en mys dag för födelsedags barnet, vi är lediga tillsammans. Ska baka alldeles strax goda choklad muffins som påminner om kladdkaka *mums*. Sen ska det även göras en snoddas/mockarutor beroende på vad man kallar dem. Misstänker att födelsedags barnet ska ta en tripp på sin cykel också, då det även har lärt sig behärska denna teknik nyligen. Det är också en magisk känsla att se sitt fina barn förstå att den kan cykla själv, utan hjälp av stödhjul eller en vuxen som springer och håller i.

/ Catzzy

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar