söndag 22 juli 2012

Gröna Lund

Idag har vi bestämt oss för att åka till Stockholm och gå på Gröna lund tillsammans med en av våra vänner och dess familj. Färden in tar vi bilen och drar tidigt på morgonen, hade tänk oss vara inne tills det öppnar. Kostar ju en hel del på grönan för en stor familj att vara där en hel dag. Och med de fina vädret vi skulle få idag förstog vi att vi INTE skulle vara ensamma. Vilket vi absolut inte var heller, dock så var det bra på morgonen och på kvällskvisten. Men mitt på dagen mellan 13-16 var det byst med folk.

Dock så var våran minsta tjej inte riktigt lång för att åka de hon verkligen ville. Hon har modet men inte längden, så synd om henne. Men ur säkerhets sidan är jag väldigt glad att dem är benhårda på längden. För skulle de hända något så är det ju jätteläskigt och kan gå riktigt illa.

Men hon hittade 2 st favoriter av de hon kunde åka och dessutom själv, Lyktan och tekopparna. Tur är väl det. Sen har vi äldsta barnet i familjen våran gosse som kan åka allt men inte riktigt har modet i sig. Som tycker allt är pirrigt och läskigt. Just i denna situation önskade jag att man kunde klyva sig själv i 2 personer och vara med dem på båda ställen. Våran mellan tjej åkte de hon kunde med stor aptit och var på sätt lättast att få med sig när lillasyster skulle åka sitt.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar