tisdag 16 juli 2013

Dag 2

I dag så väcktes vi av solens varma strålar, ute sken sol alldeles underbart. A var missnöjd över att vädret inte in fann sig på Leksand sommarland igår. Och tyckte vi skulle återvända dit även idag. Men NEJ den tanken hade inte vi som föräldrar. Vi skulle helt någon annanstans idag, utan barnens vetskap dessutom. Frukosten intogs ganska snabbt, sedan intogs bilen och färden började åt dess riktning.

Ca 1 timmes färd var det i bilen. A var missnöjd och klagade hög & tydligt titt som tätt. Men efter som han ALDRIG hade varit här, så kan man inte säga något om det heller. Väl framme surnade han till ordentligt, för här vill han då verkligen inte vara.


Men det vänder som vanligt så fort man kommer in. Även om jag misstänker att detta kanske inte riktigt är i hans ålder direkt. Men nog skulle han uppskatta att ha varit här i alla fall.


Det första vi mötes av var häxan, som bad oss gå emot rösterna, dvs vägen upp bakom henne. Där fick vi vara med om 1:a akterns i sång, musik och massa tokigheter. Här inkluderade dom publiken mer än gärna också. Väldigt uppskattat av tjejerna. Vi fick följa med dessa sagofigurer på dess spännande resa. 


En resa där det goda skulle besegra det onda & publiken skulle vara med. Dessa 4st akter höll på ca 45 min styck som var utspridda under hela dagen. Och i mellan dessa fanns det gott om tid att gå i bus skola hos häxan, lära sig trollspråket, vara med tomten i hans sal och spå i magiska kulan och mycket mer. Ska inte avslöja allt. Tjejerna älskade häxan så hennes bus skola gick dom och fick certifikat.


Härlig plats att vara på och alla som jobbade här var utklädda, hade alltid tid för barnen och dess frågor. Mysig tillvaro måste jag säga. När parken stängdes, återvände vi till bilen och dess 1 timmes långa färd tillbaka. Var alla barnen nöjda, det hade varit roligt här tyckte alla.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar