onsdag 17 juli 2013

Dag 3 och resan hemåt

Vid tomtelandet kunde man betala även inträdde till denna dags evenemang dvs 2 parker för 1 pris. Dock så hade A redan räknat ut direkt vad vi skulle, han är ju inte dum min mini kille. *stolt* Men den här ville han verkligen se, dock så började han längta hem nu. Sova borta utan sin säng och kudde sliter på allas kroppar stora som små. Så idag vart den en tidig morgon, då vi även skulle städa ur vårat rum för hem resan. Tjejerna var super laddade för att gå på zoo som dom så fint kallade det.

Frukosten intogs ganska snabbt, sen åkte barnen ut till lekparken. Så maken och hans viss handikappade fru kunde städa ur rummet och packa bilen full. Denna resa skulle också ta ca 1 timmes färd, så barnens nintendo var laddade fullt. Dock så uppstod det ett viss problem med motorn i bilen, en lappa lös och F tyckte bilen betede sig märkligt. Tur att han hittade en verkstad så att fel kod kunde avläsas.


Inget stort fel visade det sig att vara, gick att köra på tills vi kom hem. Så färden fortsatte vidare till. 


Här fick vi vara med när dom matade vissa djur, så som björnarna, berguven, lokatterna & vargen. De berättades massor om spännande info om alla djuren, all personal var verkligen till mötes gående. Och utsikten var slående vackert, otroligt härligt. Dock var det ganska branta backar att knata uppför till benens förtret, men det går bara man vill.






När vi åter igen efter parken slut satte oss i bilen så var vi alla nöjda och väldigt trötta i benen. Färden hem på börjades men gjorde ett snabb stopp på närmaste affär där förtäring inhandlades. Dvs dricka och ett gäng kakor. Till min stora förtjusning somnade tjejerna på en gång bak i bilen, efter lite socker på fyllning. Även A slumrade till en sväng. 








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar