måndag 15 juli 2013

Resan dit & dag 1

Våra 3 monster kan inte sitta alla i bak samtidigt, lika med slagsmål. Så vi har löst det på följande sätt, killarna sitter i fram och vi tjejer i bak. Lite trångt är det ju, men det går. Dessutom är det magiskt skönt att kunna somna under en filt när som helt. *mysigt*


3 timmar i bilen för drevs, med sömn, nintendo spel & massa mums gott. Dvs dricka, frukt & kakor. Då våra monster absolut inte visste vart färden drog, var dom väldigt spända och läste skyltarna noga. Gissningarna var riktigt aktiva ända tills vi var framme.

Leksands sommarland. 

Har hört en massa gott om detta ställe men vart riktigt besviken faktiskt. Trodde det skulle vara mer än vad det är. Då är Skara Sommarland mycket bättre & STÖRRE. nog om detta. Barnen var nöjda, dock hade vi inte riktigt vädret med oss, lite kallt och blåsigt. Men våra monster badade ändå. Däremot så var det mindre besökare, så dom få attraktionerna som finns kunde ju åkas om & om igen.

Men barnen hittade sina guldkorn. Så som den lilla sjön där man kan åka trampbåt, paddla kanot eller ro liten båt. Inte speciellt djupt vatten, men roligt tyckte dom att det var. 





2 kommentarer:

  1. Vad roligt att de inte visste målet!

    SvaraRadera
  2. ser ut som ni hade en kanon resa krya på dig med armen // muskel j

    SvaraRadera