söndag 24 juni 2012

Årets midsommar

Blev helt fantastiskt. Vädret var ju precis som vädret skall vara på midsommaren. ÅÅ vad jag fick flash ifrån min barndom då vi var ute i Sigtuna och firade med hela släkten. Stort utebord med massa god mat och bara glada människor, dans runt midsommarstången osv.

I år så åkte vi till en del i Uppsala för att åka traktor med lövatsläpp. Picknick med massa folk man känner och dans runt stången som alltid. Barnen stutsade runt och köpte lotter ifrån olika lotterier. Riktigt mysigt.

På eftermiddagen hade vi långvägs gäster på besök samt grannar som vi samlade runt grillen. En hel hjord  med barn vart de som sprang runt omkring oss med vattenkrig där även jag var med och blev riktigt blöt för engång skulle. Men roligt hade vi och så skall de ju vara.

på Midsommar dagen regnar det och vi trodde vi gjorde ett smart drag, nämligen drog till Leos lekland. Men där var ju halva Uppsala redan. Men vi stannade i 3.5 timme och gick inte förrän strax innan stängning.

Klart toppen att ha ett stort lekställe som detta, så att barnen kan springa av sig och ha kul. Även vi vuxna sprang med barnen och åkte olika ruschbannor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar