lördag 2 juni 2012

Familjens nykomling

Bilden är ifrån årets marsvin 2010.

Sådan här söt liten varelse flyttade in till oss i mitten av veckan, för att få bli polare med vår Isisz som blev lämnad kvar. Det är en liten rädd kille som börjar nu äntligen visa sitt rätta sida i huset. Och även fast killarna är ganska jämn åriga så gick det väldigt bra att fösa dem samma. Även om man är väldigt nervös som vuxen, hur det skall gå osv. Men lite tuss, buff och mycket spring och pipande så har dem nu hittat sin rang i huset.

Isisz verkar väldigt glad över sin nya polare som dock är lite skygg just nu. Men det börjar verka som att de går över lite nu, så om en vecka kanske den nya är framme och snackar lika mycket som Isisz. Vart en väldigt stor disskution om namn, men tillslut blev det Vitnos på den nya killen.

Idag hade vi ett 5 års kalas, som vart väldigt lyckat. 13st 5 åringar i bustag hemma under samma tak på 2 timmar. Känns som en hel dag när det är avklarat. Men dem hade väldigt skojigt, dessa små liv. Mumsade glass, maränger och kakor så de stog härligt till. Leka kurragömma är alltid roligt & brottas bland soffans alla mjuka kuddar.Blir lite speciellt när vädret har varit så kallt och massa regn de sista dagarna, barnen får en extra energi någonstans. Gå skattgömma som sista aktivitet var extra roligt, då de stora barnen hade fixat allt åt sin lilla syster. Nu sover alla barnen och jag plockar fortfarande upp lite leksaker överallt i huset på de mest konstiga ställen. *LER* Men kalas är spännande så klart.

Dock så önskar jag att dygnet hade lite flera timmar på sig, så man hann gör det, där man hade tänkt hinna innan en ny arbets vecka börjar. Men sånt får vi ev ta i morgon så klart. Fast då hinner vi nog inte med det heller.

Tänk om man kunde ta tag i sådant man funderar på omgående och inte sköt fram det hela tiden pga av olika saker. Tänk så skönt det skulle vara och man skulle även vara färdig i flera projekt än vad man är idag.

Bra filosofi fast omöjligt i min hjärna att få det verkställd, tyvärr.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar