söndag 17 juni 2012

Fotbolls cup



I helgen har våran mellan tjej spelat i Pilsbo-cupen och det var som alltid en regnig cup. Men trots att regnet öste ner vissa gånger och match planerna vart geggigare för varje match så hade tjejerna det så roligt. Vi föräldrar stog på sidan om och hejade oss riktigt hesa i rösterna. Samt beräda med nya varma kläder och skydd för det rasande regnet som aldrig vill riktigt ge sig. Ja förutom när vi skulle åka hem på lördags eftermiddag då lös solen riktigt skönt mellan moln sprickorna. Hoppades på att söndag morgonen då skulle vara lika fin men icke sa nicke.

Men det är en kul grej att vara med på, för alla barnen är så taggade och tycks inte märka utav regnet nämnvärt. Det är bara vi föräldrar som står och trycker under våra olika paraply och suckar ibland åt det tråkiga vädret.

Våra tjejer har utvecklas så mycket sedan min tjej har startat och det lär ju bara öka nu. Det är så roligt att se dem börja förstå, vad det hela går ut på. Och när målen fullkomligt börjar rasa in då är lyckoruset enormt för dessa tjejer. En stor ELOGE till våra tränarna som är så duktiga och supportrar tjejerna på alla sätt och vis. För Fotboll ska vara roligt att spela, hela laget är ju viktiga spelare oavsett vilken roll man har i laget.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar