onsdag 24 april 2013

Stökigt värre....

Hmmm jag brukar alltid ha det rent och fräscht i våran lilla villa. Men nu de senaste veckorna har jag verkligen lagt av mig. Helt tappat orken och inte alls intresserad av att göra något åt det heller. Dagis & skolan på pekande ännu en gång om tiderna för kommande veckorna bör komma in, snarast. 

Fast idag när jag klev över tröskeln och tog av mig skorna för att gå in, trappade jag på en vass sten. Och sånt gör så himlans ont, då inser man att det är dax att börja ta tag i allt man har struntat i. 



En snabb middag åt familjen består av soppa och rostat bröd. En kort vila i soffan, då huvudet värker, och halsen svider. Pollen eller förkylning, hmmm snart så får vi svaret. Sedan börjar vi att ta tag i lilla villans golv. Medans tvättmaskinen dundrar på sin 2:a sväng, dammsugs golvet och skuras med en kopp te i närheten. Tänk så skönt det är att kunna gå på golvet igen utan att man fastnar någonstans. Och hur irriterande är inte det att fastna med strumporna och sedan fortsätta dessa fastnade då lite av kletet sitter fortfarande kvar under strumpan. *morrr*



Frågar man sedan barnen vem som har spillt på golvet är det ingen som vet. Jag tror i mitt stilla sinne att våra marsvin lägger säkert en kletig spya på golvet bara för att dom kan. Sen sitter dom och skrattar när jag fastnar. Dock så vet jag inte, hur dem kommer ur buren och varför dem skvätter ifrån kylskåpet till skåpet till bordet och sedan ut i hallen.




2 kommentarer:

  1. Jag löste samma problem genom att svärmor var barnvakt. Hon är fenomenal på att vakta barn och få ordning på huset på samma gång. Men det sista var en bonus.

    SvaraRadera
  2. Hmm sist svärmor var hör hos oss och passade barnen. Hade hon inte bara städat av golvet utan också rensat i våra burk skåp. :-/
    Kändes så där faktiskt.

    SvaraRadera