söndag 1 december 2013

1:a december & 1 advent


Då var vi äntligen här vid 1 advent. Man kan se detta på många olika sätt just denna tid men för mig så är det nu, INTE långt kvar innan vi vänder åter igen åt varmare hållet. Dvs det blir strax ljusare med tiden. Även om vi går in i en kall månad och minst 2 månader till framför oss.


Idag hade minitrollen bråttom med frukosten, då advents säckarna ifrån farmor väntade. Alla ville så klart se vad som fanns i. Det skakades noggrant på varje paket och valde ut det som verkade bäst av de 4 som fanns i. Sedan öppnades dom med en väldigt fart. Glädjen var stor av det som låg där i, alla var nöjda. M tyckte dock att det var lite jobbigt att få samma sak som sin lillasyster E. Men själva saken var hon väldigt nöjd över.


Huset är någorlunda städat, vi hade tänkt åka in till fyrverkerierna vid slottet, men vi orkade inte. Vinden blåste rejält utan för och slet med sig en del av vårat altantak. Och ingen utav av barnen vill verkligen gå ut för att stå och titta i år. Så vi åt en god middag och mös tillsammans i ställe.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar