söndag 13 juli 2014

Ändringar angående Köket!


HTH verkar det luta åt nu i köks väg. Vi har tröttnat på IKEA som inte kan levererar till stor köks mått. Utan fortfarande är inne på kompakt living på mini yta. HTH köket har ju även sockel låda, det är smart förvaring om något. Något som jag verkligen alltid velat ha länge.


Bänkskivorna har vi inte bestämt oss för ännu. Varit runt och titta på Elgiganten som hade en fiffig lösning på laminatskiva. Nämligen en metallist som ytter kant, den iden gillade vi starkt. Tittade även på Bauhause och hittade ev något där. Dock är det hur stor affär som helst och ganska svårt att få tag på folk som vet något. Men vi ger ju aldrig upp.



1 kommentar:

  1. Hej!

    Din blogg har blivit nominerad till Årets Byggblogg 2014! Årets Byggblogg är en utmärkelse instiftad för hemmasnickare som bloggar om sina renoveringsprojekt. Bakom utmärkelsen står byggvaruhuset BAUHAUS som för andra året i rad har tävlingen där vinnaren belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor. Hör gärna av dig till mig så snart som möjligt om du vill vara med i tävlingen. På www.bauhaus.se/byggblogg kan du läsa mer - och självklart kan du även nominera din blogg där. Hoppas vi hörs!

    Med vänliga hälsningar,
    Tilde BAUHAUS.se

    SvaraRadera