torsdag 10 juli 2014

Gröna Lund


Vi försöker åka dit varje år nu sedan mini har blivit större. Denna plats är uppskattad av alla i våran familj, då ALLA älskar att åka karuseller. Förra året vi var här var mini strax under sträcket för att åka Twister, så hon fick en förtursbiljett. Nu, idag skulle denna biljett lösas in och äntligen skulle hon få åka Twister. Denna tjej älskar allt i karusellväg ju högre och fortare dess då bättre. Hennes mål är fritt fall.

Vi körde flygande mattan strax innan som också är 120cm gräns, och hon gick igenom galant. Blev en bläckfisk runda efter och sedan gick vi emot Twister men där vart det tvär stopp. Så besviken hon vart, jag och mini fick stannade kvar utanför och dom andra gick in. Så ledsen och besviken hon blev tårögd undrar hon varför det gick så bra med flygande mattan och inte här? Dock har vi inge bra svar åt henne.

Vi fortsatte vidare, maken fråga sätte personalen varför det var olika mätning på dessa ställen och personalen bad oss gå till ett kontrollställe. Vilda musen. Vi gick dit, pratade och killen där mätte henne 3 gånger på olika sätt men hon var klart över 120 inge snack. Han skulle kontakta chefen och så var vi välkomna tillbaka senare. Vi fortsatte vår färd genom gröna lunds attraktioner och olika matställen. Efter middags tid var det åter dax för vilda musen och när vi kom fram hade han glädjande besked. Twister mätte FEL, och dom var väldigt tacksamma för våran uppmärksamhet och att vi meddelade felet. Mini fick ett till band på armen som garderade hennes längd. *lyckan var total*


Gissa vad vi gick här näst?? TWISTER. ÅÅÅ vad nöjd hon var över att få gå in och åka. Roligaste karusellen ever hörde man efteråt. Många åk blev det. Vi kom när det öppnade och gick nöjda när det stängdes. Hur många gånger vi har åkt har jag tappat bort i räkning. Men ett antal kan jag lova. En otroligt bra dag med massa skoj, så fort bilen var i rullning sov barnen tryggt i baksätet hel slut av dagens stoj.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar