onsdag 2 juli 2014

Sol värme innebär poolhäng.

Var in i växthuset i morse och det är ingen vacker synd direkt. Tomaterna kommer ju att klara sig men gurkan min den mår inge vidare faktiskt. Ska prova att stöd vattna den med extra näring och se om den orkar komma tillbaka. Men jag tror att loppet tyvärr är kört där. Nu så här i tankarna orkar jag inte nästa år utan lägger ner och vilar nog en tid fram över. Men vädret är ju inget man rår på.


Vi drog in till Boländerna för att inhandla och kolla lite saker. Förvaring behövs och jag har velat ändra på lite saker ganska länge nu. Tittade mest och helst velat handlat, men tiden var knapp och lunch behövdes i magen. Vi tog oss en sväng till Munin´s salladsbar. Dom har otroligt god sallad, bröd och framför allt dressing. Riktigt trevlig personal som är skoj frisk med månadens anställd. *hhaahaaa*


Hem och käkade med tjejerna, grönsaker går ner tur är väl det. Vi passade även på att boka våran första mini resa. Dock vill inte sonen åka med, han var ju varit där ett par gånger tidigare. Så han får vara hemma, minst gnäll så sätt också. Och han blir så nöjd att få rå om sig själv, laga egen mat osv. Liten börjar bli stor.

Tjejerna och grannbarnen passade på att köra poolhäng när vi äntligen kom hem. Dom låg och solade hemma på altanen under var sitt paraply. Så söta.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar