måndag 30 juni 2014

Firar att vi har semester tillsammans


Älskar att vara ledig tillsammans med mina barn dock finns det 2 jobbiga moment med detta. Och det variationen om lunchen/middagen och en hög med disk. Är så tacksam över att ha en fungerande diskmaskin. Tänk om vi inte hade en sådan *gaaaaa* jobbigt. Sen det här med dagens middag och lunch som intas hemma är svår att få en bra variation på. Nu önskar jag verkligen att ha hem en bra kock som kan hjälpa en med massa tips och nya recept. Så man slipper att hamna i köttbullar och makaron träsket.


Så dagens kvälls middag drog vi inte till Uppsala centralt och in tog vår middag på East City med tjejerna. A ville inte åka med in utan vara hemma.  Han börjar bli så stor och vill gärna göra annat. Hittade en bra parkering relativt billigt nära centrum. 


Och så fort vi kom fram till central stationen så önskade tjejerna att få åka med Länna katten någon gång. Något vi har tänk göra men inte blivit av helt enkelt.


På restaurangen satt vi länge och samtalade om en hel del, jösses vad stora tjejerna börjar bli stora. Dom uppskattar verkligen detta. En mysig stund helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar