söndag 8 juni 2014

Som bröllops gäst.


Igår var jag och maken inbjudan på makens fd chefs bröllop. Hade ju jätte svårt att hitta min outfit, men tillslut fann jag något passande. Som dessutom kommer kunna användas senare också. Bröllops var på hans företag. Kändes väldigt konstigt vid första anblicken av inbjudan men så här i efteråt förstår jag dom. Företaget har en jättefin ljusgård i mitten där själva cermonin och middagen intogs. Och var väldigt fint smyckat i bröllopets färger. Då bruden är katolik och kommer ifrån Filippinerna vart det en blandning av bägges hemländer filippinska och svenskt bröllop.


Maten var jätte god och väl lagad, fanns något åt alla kan man lugnt säga. Många trevliga människor även om vi satt med dom på företaget. Roligt att få vara med då det är lite annorlunda traditioner mellan svenskt och Filippinskt. Mycket skratt och dans här var det fest som stod på menyn.


Efter maten och kaffe med tårta och brud dans så åkte de flesta vidare till brudparets hus. Där det fanns kareoke och sång/musik underhållning. Förtäring och en massa olika människor att prata med. Minglades friskt då det är ett ganska stort ålders spann men alla hade nog väldigt roligt, såg så ut.

En väldigt lyckat och trevlig kväll där nog många kontakter togs upp och knöts nya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar