torsdag 23 oktober 2014

Nobelklänning beställd



På mina barns skola är det som så att dom små dvs 1-3 har lucia och dem större 4-6 har nobel. Och då innefattar det att man har fina kläder på sig, äter en fin middag. Minglar, dansar och får olika stipendier ex bästa kompis osv. Det ut ses en kung och drottning innan. Och alla får en kavaljer som ska visa sin dam till bords osv.

Jättespännande för M som har klivit in i klass 4 och får nu delta för första gången. Spänningen är olidlig. Vi har googlat klänningar till bedrövelse. Hittade ju en förut på Halen´s som blev slut såld innan jag hann köpa ett ex själv. *morr* Det har varit väldigt svårt att hitta lite finare klänningar som kan passa en nobel fest i de flesta klädkedjor. Men vi hittade M´s via nätet via en bröllops sida. Där dom hade finare festkläder till barn/tonåringar.

Så nu är den beställd och sys upp i Kina åt oss. Den kommer att bli som bilder här nere dock i himmelsk blå färg. Priset var inte så farligt med frakt och allt. Nu ska vi bara jaga dessa skor som skall vara till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar