måndag 27 oktober 2014

Lan kväll för tonåringar


Ikväll är det Lan kväll för min tonåring, som har anmält sig och varit så exhalterad inför detta. Bara det att väl på plats så får han veta att kommunen inte har öppnat sina portar för att kunna spela dem stora spelen. Och det är då Wow World of warcraft och LoL League of legends vi pratar om här. Vilket jag tycker är riktigt dåligt. Här borde kommunen vara så pass informerad och kunna hjälpa till när det finns aktivitet för just detta. Så allt är färdigt när väl denna kvällen kommer är allt färdigt.

Jo lan är väl kanske inte något bra, tycker ni som absolut inte spelar. Men om man tänker sig att dessa killar sitter hemma och spelar tillsammans och då kommunicerar över skype i vanliga fall. Nu så slipper dom har skype och dessutom sitter tillsammans istället. Vilket ger dessa killar mera socialt än att uggla ensamma hemma. Dessutom är det på detta sätt dom umgås nu för tiden också. 

Nu är det ju tur att vår son har en pappa som är it tekniks och kan sin sak. Som även fixar en server åt dessa killar som dom ev kan koppla upp och spela tillsammans. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar