fredag 17 oktober 2014

Väggen är löst.

Vad heter det igentligen? stänkskydds vägg, köksvägg, väggplattor osv. I alla fall så passade vi på att åka in till Bauhaus igår kväll när M var på fotboll. Jag har ju alltid varit emot kakel och klinkers. Mest för att alla tycker det är SÅ bra att ha i badrummen, så säkert. Det är det absolut inte, för alla fogar är som ett läckande soll. 

I alla fall så har vi titta på många olika material att ha där så som väggplattor ifrån ikea, fribo-trespo skivor, kakel, klinkers, våtrumsfärg, lackad plåt. Det vi först tänkte på var glasskiva som var blestrad. Men väggen är 4,38 m vilket gör att skivan skulle bli ohyggligt tung. Och framför allt svår jobbad att få på plats. Så väl inne på Bauhaus hittade vi faktiskt en snygg klinkers platta som vi bägge gillade. Den är nu inköpt och ser ut på detta sätt.

klinker Slate

Kommer att bli mörk fog runt och sitta hela vägen upp vid fläkten också. Jag tror det kommer att bli bra. Vi tycke om den direkt vi såg den, det är bra betyg när det gäller oss. Och priser gjorde ju inte saken bättre heller. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar