måndag 11 mars 2013

Teater.

I dag är det teater i skolan och in dotter M ska vara med. Hon har en av huvudrollerna. Och vaknar man med huvudvärk så är det inge vidare att gå till skolan direkt. Dock så rinner tårarna verkligen ner för hennes kinder i massor, för hon måste ju vara med i teatern senare idag.

Så vi bestämde att hon skulle få vara hemma och vila huvudet. Jag skulle maila till skolan och fråga vilken tid hon ska komma om hon ens är start färdigt tills dess. Sagt och gjort vi tog en rejäl kurerings dag med massa dricka och vila. Och visst värkte huvudet lite fortfarande men så klart att teatern är viktig. Man kan inte svika sina kompisar hur som helst, bara att bita ihop mamma.




Och jag är grymt glad att vi åkte, för jösse så duktigt hon är. Dom var så fina alla sammans. Teatern handlade om Pricken dvs en kanin som är prickig i en vit kanin familj. Och hur han kände sig annorlunda pga av sina prickar. Usch jag fick verkligen kämpa emot tårarna i vissa lägen. Usch jag har jätte svårt att läsa boken också utan att bli riktigt ledsen och upprörd.


Som belöning för sin insatts fick alla barnen ett vackert ägg med silversnöre runt halsen. Jösses så stolta dom var.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar