onsdag 25 september 2013

Fotbollsmatchen

Ikväll ska M´s & hennes lag spela match. Laget dom kommer att möta har hånat våra tjejer, mena på att vi är ett lätt lag att möta. Vilket vi absolut inte är. Under säsongens tid har våra tjejer förlorat få matcher, nästan aldrig spelat oavgjort. Men vunnit det allra flesta. Ett starkt lag som ställer upp ikväll men en enorm vinnarskalle i huvudet som lag. 


Hur gick det då....

Motståndarnas lag hade enormt mycket folk, dessutom toppade dom laget hela tiden. Och tyvärr så fick inte alla deras flickor spela lika mycket. Vilket är synd, för som lag blir man inte bättre än sin svaga länken. Och får inte dessa personer erfarenhet av att spela så blir dom ju inte bättre. Dvs sund inställning.

Våra tjejer vad ett få men tappra i skaran. Vi var nog 10 och dom andra var nog 16. Men trots att vinden blåste enormt kallt & mörkret börja falla, så stod våra tjejer på sig. Och visst ägde dom spelet. Ett grymt spel med ett otroligt passningsspel ledde till seger för oss med 3-0.

Var en fröjd och få se och framför allt visa deras utveckling och att dom nu kunde även bocka av även sina värsta motståndare. Nästa gång vi möts kanske dem inte är lika kaxiga emot våra tjejer. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar