måndag 23 september 2013

Vårat nya tillskott i familjen.

Tyckte bordet var lite skabbigt vid första synen, men när jag stod där och tittade på det. Ju mera blev jag så förtjust i det. Tankarna om att det går att fixa och göra det som vi vill ha det. Utan några direkta större medel, dessutom. Maken var helt med på noterna och gillade bordet skarpt. Så vi tog det!

Har ingen bild just nu, men det kommer så småningom.

Helgen har flytit på bra. Så skönt med absolut inga måsten varken lördag eller söndag. Ingen fotbolls match, utan bara de övriga barnens aktiviteter. Vi har avslutat mera projekt och städat allt utomhus. Växthuset är också av städat och kan nu bli de förvaringsutrymme som det alltid är under vinterns tid.


Inhandlat även en sen höst/vinter jacka åt M, som saknade. Skulle behöva fixa varmare skor åt barnen också, men då måste alla vara med, enklare så. Lager 157 har jättebra kläder, kanon kvalite och inte alls så dyra som på övriga butiker. Med tanke på mina barn som sliter på ytterplagg så grymt mycket, är det inte rolig utgift direkt. Och självklart ska barnen har roligt ute och åka dessa iskanor, klättra i träd eller springa i skogen, man är ju bara barn så kort tid i sitt liv.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar