söndag 29 september 2013

Mer shopping

Idag, härliga söndag. Med regnet som duggade utan för fönstret ibland. Söndag för oss är städdagen tillsammans och denna söndag var inge annorlunda emot dom andra. Trevligt att städa ihop, huset blir fort rent och det är nyttigt för barn att vara med också. En fröjd för ögat att se när alla hjälps åt.



Städas noggrant omkring soffan idag, då barnen upptäckte hur skitigt det verkligen blir. M har vardagsrummet denna vecka förutom sitt rum. 


 Vissa vill inte alls vara med på bild. A har badrummet uppe inkl tvätten. Och E hjälper till både här och där. Som minsting har hon ingen egen syssla ännu, med det kommer så småningom ju äldre hon blir. Men just nu älskar hon att dammsuga och tur är väl det.  


Snuskigt att städa toaletten tycker A men förstår att det måste göras. Han kommer nog inte jobba som städare när han blir stor. Hmmm kanske inte det med städa måste man göra ändå efter sig. 


A har ju sin trampolin idag så vi åkte med hela familjen denna gång. Då mera kläder behövdes införskaffas. Barnen växer och då behövs det ju större str helt klart. Gränby vart det idag. Vi hittade massor av kläder, framför allt tröjor som passade som handen i handsken.


1 kommentar: