söndag 1 september 2013

Kidnappad unge?

Idag när vi kom hem ifrån vårat letar stråk runt omkring i Uppsala så är dörren låst. Vilket är jättebra, inne på bordet låg det en lapp ifrån M. som berättade var hon hade gått, kanon tänkte vi. Ringer för att bekräfta vårn ahemkomst och får då vet att hon inte är där längre. *hmmm*

A kommer hem precis och berättar att M har åkt med E´s mamma för en stund sedan för en match. Mer än så visste han inte. *hmm* googlar upp E´s mamma och ringer för att kolla upp denna historia. JO då hon hade varit förbi och undrade om inte M ville hänga på E´s stora systers match, provspela i ett 7 manna lag idag. M som älskar fotboll blev överlycklig, packade snabbt ihop sina saker och hängde på.

För vår del så gjorde det ingenting alls, vet ju att M älskar att spela fotboll. Och kan man dessutom få en chans till att provspela med 7 manat lag, tackar man nog inte nej. Däremot så blir jag lite fundersam över att vi lämna henne ensam hemma med storebror A. Vet att hon måste få eget ansvar och kunna få en chans att växa, men ändå. Hon är ju min lilla tjej fortfarande.



Matchen hade dom förlorat ganska stort, men lyckan att få spela 7 manat var total ifrån hennes sida. Roligt och större svängrum upplevde hon att det var. Och hon längtar nu tills deras egna lag kliver över i höst för att bli också 7 manat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar