måndag 23 september 2013

Seger sötma i munnen.

Läggs till handlingarna nu.

Har en aningens problem med våran minsta och hennes kläder. Haft det ganska länge och nog har jag inte varit tydlig alltid med henne heller. Men det är en tuff tjej och grymt envis som få. Men jag har nu meddelat flera gånger att hennes älskade foppatofflor slutas användas idag. Och istället blir det vanliga jogging skor att använda.


Har varit gnissel hos henne varje gång, jag har påmint henne. Men så i morse så tog hon på sig jogging skorna ändå, dock utan strumpor. Till och med jackan, mössan och vantarna åkte på. *fascinerad* En viss seger sötma spred sig i munnen min. Bara vetskapen av allt jobb som läggs ner på henne funkar. *skönt* Att följa ens fina barn till skolbussen och se alla påklädda på ett bra sätt. Värmer mitt hjärta ordentligt.

Och visst hade hon skorna på sig, när hon kom hem med bussen. Riktigt glad och vilka superbra spring skor hon har. Påtalade hon flera gånger på våran promenad hemåt.*fniss*


1 kommentar:

  1. Det var skönt det! Vi krånglar också lite med de där tofflorna, strumporna samt behovet av att stänga ytterdörren. Det är inte lätt att anpassa sig ifrån den varma, enkla årstiden till den svalare.

    SvaraRadera