tisdag 31 mars 2015

Försäljning

Bild från delikatesskungen.se

M spelar fotboll och vi har fått i uppdrag att sälja lite kläder via Newbody Katalog. Då laget ska vara med i en cup och på så sätt finansiera denna via försäljningen. Inge jättesumma direkt, men de som blir över går ju direkt till lagets kassa. Där dom då ser till att det kan bli ev flera cuper eller utbildning som kommer till tjejernas lag till förfogan. 

Dessutom så ska dom även via klassen få ihop pengar till klassresa och säljer då via delikatesskungen. Har ju ganska tur att ha arbetskollegor vars barn är lite äldre, inte säljer sånt längre. Dock så vet alla vad det är, så katalogen med kläderna var varmt välkommet. Rasslade till ordentligt och likväl med den andra katalogen också. Är riktigt nöjd att jag har lyckats fixa, i alla fall den önskade kvoten, på så pass kort tid. Har massor att stå i med jobbet och massa annat att jag egentligen inte vill ha något mer på axlarna just nu.

Men det är ju bra grejor och dom tjänar en ganska bra slant på det också. Speciellt kläderna, dom har vi köpt förut och vet att dom håller bra kvalite på de mesta. Köpte förut av Ullmax som också är bra, men ingen säljer sånt just nu tyvärr.

Bild från newbody.se



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar