lördag 4 januari 2014

Äntligen

Så härligt att ha sovmorgon och dessutom en lite längre ledighet. Dock så är det inte roligt att börja sin ledighet med att städa av hela huset igen. Trots att maken har varit ledig och hemma i stort sett varje dag sedan den 20 dec med barnen. Själv har jag jobbat och jobbat & jobbat. Vi har haft den ganska mycket och väldig få personal, då många är lediga men även sjuka.


Men idag har jag bestämt mig för att vi kastar ut julen. Inte så mycket kan man tycka men med 9 rum som skall rensas på julprylar. Samt hjälpa alla 3 barnen med sitt så tar det sin lilla tid. Sängarna skall få rent och nytt inkl vädras. Gardinerna bytas och ev putsa upp fönsterna. Speglarna ska få bli fina igen. Det är även nu som vi städar bort våran kisse också. Alla de spår som finns kvar honom som var synliga.



Plockas och rensas & alla hjälper till, så skönt. Men även lite irriterande att det skall vara jag som startar allt som vanligt. Köksskåpen behövs fyllas åter igen, så vi passade på att lämna tillbaka lite saker vi har lånat, när vi höll på med renoveringen, i samma veva

Så skönt när det är färdigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar