söndag 19 januari 2014

På tu man hand

Tanken var att vi efter teatern idag skulle gå hela familjen på restaurang. Men så vart det inte. Utan en vän till oss ville spendera lite tid med våra barn, och då i form av övernattning. Så vi åkte fort hem packade och lämnade sedan över de 3 monsterna vidare. Medans vi själva tog en tu man hand in till Uppsala centrum igen.


 Maken har länge velat äta här, så idag gjorde vi så. Alltid roligt att prova något nytt. Man vet aldrig vilka guldkorn man kan hitta då. Vi provade deras buffe, som var god och annorlunda men lite få rätter på dock. Men klart värt att gå igen till.


Tänk så skönt det är att få sitta ner och äta mat i lugn och ro. Vi började planera våran semester i år. Vissa ställen var självklara med andra spånar vi vidare om. Behöver ju inte bestämma allt just nu. Men det är skönt att ha en tanke/plan.


Sen vart det en sen bio film med the Hobbit. Så mysigt att krypa upp igen i bio mörkret och avnjuta en bra film. Synd att vi måste vänta länge för att få se den nästa och avslutningen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar