lördag 8 december 2012

Hysteri

Idag så åkte vi in till Uppsala Centrum efter lunch för att fixa lite julklappar. Vi pratade med barnen och frågade vad dom trodde sina julklapps personer önskade sig via de listor och tips vi hade fått. Och snart var vi i full färd och hitta de barnen hade bestämt.

När vi gick i "stan" för att hitta dessa julklappar så kom alltid denna kiss behovs frågan på tapeten. Och jag ogillar att gå på stan med barn pga av detta. För det finns knappt några offentliga toaletter längre. *konstigt* Och ni vet ju hur barn kan svänga i kissnödighet. *suck* Tycker bättre om dessa köp centrum som finns, där man har toaletter lite över allt. Men maken hittade en ganska snabbt i Svava gallerian. Oj vad dom har gjort om sa han, när dom kom tillbaka.

Roligt men samtidigt väldigt hysteri också för vi var ju långt ifrån ensamma. Tiden rusade iväg, dessutom så hade vi en tid att passa. När vi åkte in så ville barnen att vi skulle gå på bio också, det var så länge sedan. Och vi vuxna tyckte det vara en ypperlig bra ide. *Love bio mörkret* Barnen bestämde bio och vi snabbbokade på stående fot våra platser.

På vägen skulle vi ta med oss mat hem och barnen röstade ner oss rejält. Det fick bli dragon palace take a way denna gång. Gott som alltid.




2 kommentarer: