lördag 12 januari 2013

Tjejen skall härdas....


Maken håller på att härda våran mellan tjej M, i filmens värld. I veckan, när hon inte kunde sova pga av panik, fick hon komma ner till oss en sväng. Just då tittade maken och jag på Matrix som gick på tvn. Hmm hon hinner ju med att läsa ganska bra nu och tyckte inte alls filmen var så läskig utan mer spännande. Vart inte heller en massa frågor om varför si och så.

Jag tittade på jagad med  Harrison Ford igår och då ville hon vara med och se också. Nästan hela filmen orkade hon vara uppe på innan hon somnade i soffa bredvid mig. Den var klart spännande enligt henne. 

Ikväll så fick maken tokspel och började kolla på sagan om ringen del 3, självklart ska hon härdas M. Sonen A har ju sett denna länge, klart hon kan sen den också.

Mini E tycker det är orättvist, då hon inte kan läsa ännu, men bara att följa med och titta på filmen så hänger hon ganska bra med för sin låga ålder. Sen är hon Harry Potter nörd ut i finger spetsarna, så läskigt är det då inte. Tänk jag har en blivande 6 åring som sitter och skrattar sig igenom krigs scenerna. Undrar vad det ska bli utav henne tro?




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar