måndag 28 oktober 2013

Jobbigt.......

Håller på att leta stolar till köket, men jag hittar inga som jag absolut vill ha. Finns många snygga, vissa dyrare än andra och vissa åt det andra hållet. Vad ska man välja? Vi behöver ny och ganska många dessutom, i alla fall minst 8 st.


Lutar åt Henriksdals stolen ifrån ikea, fast då med vita ben. Men om man söker på dessa på blocket är det fler som tänker som jag tydligen.

Nu har vi nästan bestämt golvet som skall vara till våran undervåning. Ska bli skönt när allt sånt blir färdigt och huset mer beboligt. Hatar att ha en massa ofärdiga projekt igång och inte avslutas så fort som möjligt. Köket håller vi på att bestämma just nu, inväntar bara makens val av luckor - färg. Vi ska även ha en VVS´are här och titta på golvvärmen på övervåningen i slutet av veckan.


Äntligen så vill maken få det färdig där uppe istället för att vara snål och invänta viss släkt med behörighet, som ALDRIG kommer. Då vi har 2 st badrum men bara 1 med ljus och värme, blir lite jobbigt med barnen som måste bråkar igen om toan nere. För konstigt nog ska ALLA gå samtidigt. *konstigt* Och ingen förre drar att gå upp. Och jag förstår dom, kallt som attans att slå ner rumpan i ett kallt rum. *Huaaaa*


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar