torsdag 31 oktober 2013

Testa flåset.

Idag hade vi en slömorgon, där vi sov länge hela familjen och åt en sen frukost i lugn och ro. Tanken är att vi ska dra in på dagens aktivitet strax efter lunch. Under tiden tills det är dax sitter vi och disskuterar allt möjligt här hemma.

Min son är riktigt jobbig ibland och jag vet ärligt talat in varför. Men han kan bli så arg när vi planerar in saker och berättar i sista stund, vart vi ska. Så även idag. Han skulle INTE med, helt värdelöst att åka dit dessutom säger han flera gånger. Även fast jag vet att han tycker det är skoj när vi väl är på plats.

Men här åkte alla barnen in i bilen trots massprotesterna. Och väl på plats så är det så där roligt som vanligt. Är som att vända på en hand. *Fascinerad *


 Klättercentret här i Uppsala, med massa barn som ville göra parcour, klättring, skateing, tricksa med bräda osv. Kan väl rekommendera detta ställe för både vuxna som barn.


 Väl på plats var han så glad ändå mitt finaste hjärta. Och han lyckades göra massa saker han inte lyckats med förut. *lycka* och en trött gosse med oss hem.



 Ena klättervägg som finns här på klättercentret. 

Även mini försökte sig på att hoppa en massa volter, men det gick inte riktigt som hon hade tänkt sig. Dock väldigt många fina kullerbyttor med sig hem. Ikväll blir det myskväll med god mat och lite sällskaps spel, umgås som den familj vi är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar