fredag 1 november 2013

1 November och mera familjeaktiviteter

Klockan ringde strax efter 07 i morse, ååå vad det var tungt att gå ur sängen. Även om det är skoj på planeringen idag. När vi väl äntrar ur sängen maken och jag för att väcka våra filurer, som vaknade ganska fort. så rasslade det till överallt och snart sitter vi alla till frukostbordet. Så skönt att sitta tillsammans, önskade att varje morgon skulle få vara så här, faktiskt.

Maken som är chef för sitt företag, får lite jobbsamtal, medans jag jagar på barnen med tandborstning, och ytterkläderna. Snart sitter vi alla i bilen och motor får bilen att rulla framåt.


Vi är på väg till Tom tits, som ligger utanför Södertälje. Har aldrig varit där, men det sägs skall vara roligt och massor att göra. Gissa om det är fullt med folk redan kl 10 vid öppningen. *hua* När vi väl kom in och hängt av oss allt och startar vår upptäcksfärd. 4:a våningar finns det och alla innehåller massvis med olika expriment av olika slag. Fanns något för alla, kan jag säga. Barnen var så nöjda och vi har gjort massa kul, och trots fullt med folk så märktes det inte så mycket. JOO kanske vid lunchen, då det vart lite kaos, med buffe maten och hitta bord att sitta vid. Men personalen hjälpte till på alla sätt och vis dom kunde. *trevligt*



 Egen tillverkning av maracas & trummor, fick många olika variationer med oss hem.

Plus, plus i ganska stora bitar var en favorit, scorpinion tex skapades

 Häftig taklampa som jag verkligen skulle själv vilja ha hängandes i vardagsrummet, vore så häftigt. Fast dock i en mycket mindre modell, så klart.

 Såp bubbler i olika former, jättehäftigt att se och få göra.


 Skapar och en liten stund med ro och lugn omkring sig.

Vi stannade kvar tills det nästan stängdes, då hade barnen fått nog och var nöjda på alla sätt och vis. Middagen intogs på MC Donalds vid stora väsby. A hjälper till att städa upp efter oss, trots att han har så ont i hela kroppen av gårdens aktivitet. Han har nämligen fått träningsvärk i båda benen och magen. 


Nej nu har vi precis landat hemma, nu blir det en kopp te och lite idol i soffan med en mysfilt och mina raggsockor. Grannbarnen är här för att sova över, så tjejerna fortsätter för fullt, undrar hur barn få ork till allt. Själv är jag helt slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar