söndag 10 november 2013

2 första Matcherna, med massa lärdom och massa skoj.


Då fotbollens vinterträning ligger på sparlåga, har M börjat med innebandy, under tiden. En del av fotbolls tjejerna lirar här med och det är bra att hon håller igång. Även nyttigt att träna annan sport dels för att bli så mångsidig som möjligt, men även gör sitt egna sociala nätverk större.

I dag var det deras första 2 matcher i bolandskolan, för detta lag. Jo dom förlorade men vad kan man förvänta sig av ett ny startat lag som dessutom bara har hunnit träna 4 gånger tillsammans. Men jag kan lova er, att dom gav sina motståndare en rejäl fight. Riktigt hårt kämpat och dom visade deras fina fotbolls sinnen/talanger verkligen idag också. Satt bredvid FBC´s ena föräldrar grupp. Som innan satt och diskuterade att våra tjejer blir ett enkelt lag att träffa. Men efter har sett våra tjejer efter deras första match emot Alunda, visserligen i förlust. 2-1 men ett jäkla tempo. Hörde man ett annat ljud hos dem.


Och redan från start emot FBC, visade våra tjejer att dem skulle stå upp och slåss ordentligt. Vi satte första målet och var snabba i kvitteringen strax efter dem. Var en riktigt jämn match med ett högt tempo, men i slut tampen så fick dom in de 2 sista målen, 5-3 vart det till FBC. Jag tror att när våra tjejer får upp sin boll kontroll, då kommer dom bli farliga. Vi återvände hem med förlust, men ändå väldigt nöjda med våran insats. Trött somnade M i bilen efter lunchen på Mc.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar