onsdag 30 oktober 2013

Mamma!!!!

Jag hör någonstans i dimman att någon ropar på mig. Tacksam för att maken svara och hjälper M med sin fråga. Lov morgon och då ska dom ju vakna tidigt och är dessutom vrålpigga, lite annorlunda är det på skoldagarna. Kan man få jaga ur dessa ifrån sina sängar.

En snabb frukost, innan vi skulle iväg på dagens aktiviteter. Trampolinen är öppen mellan 10-12 och alla får vara med och hoppa om man vill. A & E anmälde sig strax efter vi anlände. M & jag satt på bänken och spelade lite mobilspel tillsammans medans vi väntade.


Roligt tyckte A & E. Man blir rätt trött i kroppen av att hoppa också. Maken kommer med den nybesiktade bilen och vi drar iväg till stenhagens MC donalds för dagens lunch. In på SIBA för att handla lite tv-spels saker gjorde vi också. Sen drog vi till IKEA. Hela familjen passade på att prov sitta i de flest soffor till vardagsrummet nere & vi har nog hittat en VINNARE. 


Vi passade även på att kolla in köken, då vi skulle behöva byta vårat eget i framtiden, provsatt köks stolar och drog i nästan alla lådor på badrumsavdelningen också. Vi har verkligen gått igenom IKEA ordentligt som familj idag.

Köpte 2 st lampor upp, då vi inte har någon el ännu, går segt det där. *myrsteg* Men skarvsladdar i massor funkar ju det också. Nya sängkläder åt A, då han inte vill ha sina barnsliga längre. *förståligt* Dock så vart färgen svart på bägge. *hmm* Lite väl mörk, men jag ska nog handla några till andra färger senare när han inte är med. Vi mutade barnen med en mjukglass så vi kunde gå in på City gross för att handla lite själv, innan vi styrde lilla blå hem igen.

Så nu har jag monterat ihop lamporna och nu ska vi väl ha lite mera ljus där uppe i vardagsrummet. Såg att jag måste nog fixa om eller fixa en till skarvsladd ditt upp, för julstjärnan sedan. *hmm* Måste ta någon dag och gå igenom våra jullådor, hmmm undrar vart jag har lagt dom?.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar